Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Beenhakker maakt overuren bij Sparta

Leon Beenhakker draait overuren als technisch adviseur bij Sparta. De clubicoon was verantwoordelijk voor de aanstelling van Dick Advocaat als trainer en moet nu aan de slag met de waslijst aan versterkingen die de nieuwe Sparta-man wil.

Michiel Kramer, Miquel Nelom (Feyenoord), Sam Lammers, Adam Maher (PSV), Dabney Dos Santos en Iliass Bel Hassani (AZ) worden begeerd door Sparta. Beenhakker wil de selectie het liefst op 2 januari al in elke linie versterken. "Zo'n situatie willen we allemaal het liefst natuurlijk, maar de deuren zijn eind januari ook nog open", zegt de technisch adviseur in De Telegraaf.

Beenhakker was de grote man achter de Advocaat-aanstelling op Het Kasteel. "Er werd me hier gevraagd of ik hardop kon meedenken en wie in deze situatie voor Sparta de ideale man zou kunnen zijn. Daar was iedereen het mee eens en dan pleeg je een belletje om te vragen wat hij ervoor voelt. Dick zei er een nachtje over te willen slapen. We zijn al dertig jaar maatjes en kunnen elkaar alles vertellen. Zoiets doe je ook niet in een kroeg in Rotterdam natuurlijk. Dan praat je samen over hoe ik het zie en hoe hij het ziet. We hebben allebei veel van Sparta bekeken", aldus Beenhakker.