Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Huslhoff geen Cambuur-trainer
Interim-trainer Sipke Hulshoff voelt er niets voor om SC Cambuur voor de rest van het seizoen onder zijn hoede te nemen. Daar heeft de trainer zo zijn redenen voor, die hij niet wil prijsgeven. 

"Ik heb zelf de keuze gemaakt. De club heeft mij gevraagd of ik het seizoen af wilde maken", zegt Hulshoff tegen FOX Sports. "Ik heb daar in de kerstvakantie goed over nagedacht, want die vraag had ik wel verwacht. Ik heb er zo mijn redenen voor om het niet te doen. Ik vind het prima om een stap terug te doen. De redenen houd ik voor mezelf, maar heb ze wel benoemd richting de directie en Foeke Booy. Die weten waarom ik het niet ga doen. Het is voor mij beter om op dit moment niet in deze club te stappen."

"Ik ken deze club door en door en heb altijd gezegd dat ik bij deze club door de voordeur wil vertrekken. Als je hoofdtrainer wordt is het afbreukrisico aanwezig. Ik vind wel dat ik klaar ben voor het hoofdtrainerschap. Er zijn nog meer redenen die ik echt voor mezelf wil houden. Ik vind het een eer om voor deze club te werken, maar op dit moment is het prima als ik weer assistent word."