Over ons

Footbally.nl

Footbally is een bedrijf dat als doelstelling heeft ten alle tijde het optimale/ maximale rendement voor de klanten te behalen. Of het gaat om de instructie waarbij clubs, de trainer, spelers of de keepers centraal staan of de verkoop van de coachmaterialen, benodigdheden voor de club of alle keepersproducten. Het bedrijf is voortgekomen uit “behoeftes” van de klanten! Het begon met de vraag naar demonstraties over keepen en keeperstraining in 1979 door trainers en met name de V.V.O.N. (vereniging van oefenmeesters), gevolgd door de KNVB, UEFA en de FIFA. Gevolgd door de keepers zelf, die vroegen om trainingsdagen en keeperskampen, en zo werden ze allemaal op hun wenken bediend.

Ook nu is de vraag, zowel nationaal als internationaal, voor keepen en keeperstraining vandaag de dag voor hoofdtrainers, assistent trainers, jeugdtrainers en keepers trainers enorm. Na(aast) deze instructievraag kwam er ook de vraag naar materiaal. Allereerst keepersmateriaal, maar al spoedig volgde de trainer –coaches met vraag om producten voor hun specifieke benodigdheden. Heel snel daarna kwamen de clubs. Al met al een zeer natuurlijke weg. Altijd geleid met de “sport” in slag en achtergrond. Er “alles” aan doen om het maximale resultaat te behalen! Opmerkelijk is ook dat Footbally in vrijwel alles een voorloper was en nog steeds is. Niet bang om nieuwe initiatieven te ontplooien en ontwikkelen. Niet bang om de nek uit te steken er ervoor te gaan!

Inmiddels heeft Footbally in Nederland en ver daarbuiten zijn klanten in de absolute top: zowel bij de club als bij de nationale bonden en de overkoepelende bonden als de UEFA en de FIFA, Footbally blijft uniek en trendsetter.

Het bedrijf staat voor kwaliteit en service: De klant staat bij ons voorop te allen tijde. Net als het spel dat telkens verandert, veranderen wij ook dagelijks mee met ons bedrijf.