Over ons

Footbally.nl

Footbally is een bedrijf dat als doelstelling heeft ten alle tijde het optimale/ maximale rendement voor de klanten te behalen. Waarbij clubs, de trainer, spelers of de keepers centraal staan voor de verkoop van de coachmaterialen, benodigdheden voor de club of alle keepersproducten. Het bedrijf is voortgekomen uit “behoeftes” van de individuele klanten, clubs en scholen.
Ook nu is de vraag, zowel nationaal als internationaal.
Vandaag de dag is er veel ontwikkeling in materialen voor hoofdtrainers, assistent trainers, jeugdtrainers en keepers trainers. Naast instructie materiaal  kwam er ook de vraag naar ontwikkeling materiaal. Allereerst keepersmateriaal, maar al spoedig volgde de trainer –coaches met vraag om producten voor hun specifieke benodigdheden. Heel snel daarna kwamen de clubs. Al met al een zeer natuurlijke weg. Altijd geleid met de “sport” in slag en achtergrond. Er “alles” aan doen om het maximale resultaat te behalen! Opmerkelijk is ook dat Footbally in vrijwel alles een voorloper was en nog steeds is. Niet bang om nieuwe initiatieven te ontplooien en ontwikkelen. Niet bang om de nek uit te steken er ervoor te gaan!

Inmiddels heeft Footbally in Nederland en ver daarbuiten zijn klanten in de absolute top: zowel bij de club als bij de nationale bonden, Footbally blijft uniek en trendsetter.

Het bedrijf staat voor kwaliteit en service: De klant staat bij ons voorop te allen tijde. Net als het spel dat telkens verandert, veranderen wij ook dagelijks mee met ons bedrijf.