Top coach

Het zal je als coach geen onbekende zijn: Top Coach is een merk dat producten levert waarmee coaches hun taken eenvoudiger kunnen uitvoeren. Top Coach producten zijn praktisch, handzaam en van degelijke kwaliteit. Je wilt je immers kunnen concentreren op je eigen taken, en niet op het functioneren van je hulpmiddelen. Top Coach producten in ons assortiment zijn:

• Top Coach season books
• Top Coach trainingsmarkers
• Top Coach speelveldfolie

Top Coach season book

Dit seizoensboek houdt notities over spel- en trainingssituatie overzichtelijk bij elkaar. Het boek biedt ruimte voor notities over maximaal 60 wedstrijden of trainingssessies met ruimte voor aanvullende informatie over het team en de training noteren. Het boek bevat controlelijsten, een jaarplanner, een adressenlijst en een samenvattende tabel. Met een afmeting van 10,5 x 14,8 neem je het boek eenvoudig mee.

Top Coach trainingsmarkers

Markeringsmarkers of markeringsschijven zijn ideale hulpmiddelen tijdens trainingen. Ze zijn leverbaar in diverse vormen en hebben opvallen kleuren zodat het uitgezette parcours helder kan wordt aangeduid. De markeerschijven zijn gemaakt van opvallend vormgegeven kunststof dat tegen een stootje kan. Ze zijn bruikbaar zijn op diverse soorten ondergrond en bij elke weersomstandigheid. Trainingsmarkers zijn leverbaar met of zonder standaard. De standaard is ook los leverbaar.

Top Coach speelveldfolie

Top Coach speelveldfolie heeft een zelfklevende laag die keer op keer te gebruiken in combinatie met een glad oppervlak als een gladde deur of een raam. De voorzijde heeft de afbeelding van een speelveld dat te beschrijven is. De inkt laat zich ook weer eenvoudig droog wegwissen. Liever werken op papier? ‘Speelvelden’ van Top Coach zijn ook leverbaar in blocs te gebruiken in combinatie met een flipover. Een blok heeft 40 vellen.

Footbally en Top Coach producten.

Bij footbally maken we ons sinds decennia sterk om op nationaal en internationaal niveau keepers, hoofdtrainers, assistent-trainers en jeugdtrainers het beste van zichzelf te laten geven. Met trainingen en cursussen motiveren we en leren we hoe de individuele skills van keepers nog beter kunnen worden. Dit doen we voor de V.V.O.N. (vereniging van oefenmeesters), de KNVB, UEFA en de FIFA. Een logisch gevolg was de vraag of we ook konden voorzien in coach benodigdheden zoals tactiek borden. Hier hebben we graag gehoor aan gegeven door middel van een fysieke winkel en een webshop. Onze shops zijn speciaal ingericht met producten waar spelers, keepers en coaches verder mee komen.